Nieuwsarchief

 • 09.09.09 Windows 7

  Vanaf 22 oktober is Microsoft Windows 7 leverbaar. Bestel Windows 7 alvast! Neem contact op voor informatie over de verschillende edities en prijzen. Er is keuze uit Home Premium, Professional of Ultimate in 32bit of 64bit uitvoering.

 • 26.05.06 Geslaagde open dag 2006

  Trekking winnende visitekaartje.Dank aan onze bezoekers voor de geslaagde open dag! Natuurlijk ook dank voor uw bloemen en berichten.

  Tim heeft het winnende visite-kaartje hedenmorgen getrokken. De winnaar van de Creative MP3 speler/ voicerecorder is Dhr. B. Brand van Allround Fuel Trading Chemoil BV te Rotterdam. De speler komt zo spoedig mogelijk naar u toe.

 • 05.05.06 OPEN DAG!

  Eindelijk zijn we gesetteld en om dat te vieren geven we 24 mei een spetterende opendag. Iedereen is welkom om eens te kijken hoe we er bij zitten onder het genot van een hapje en drankje.

  Meld je aan, zodat we weten dat je komt!

 • 01.02.06 Icarus verhuist!

  Vanaf 13 februari 2006 zullen we onze intrek nemen in een nieuw kantoorpand te Barendrecht. We hebben de afgelopen 10 jaar Schiedam als uitvalsbasis gehad, en denken u nog beter en sneller te kunnen bijstaan vanaf ons nieuwe kantoor.

  Nieuw adres:
  Icarus Automatisering BV
  Aalborg 10a
  2993 LP Barendrecht
  tel: 0180 - 55.61.28
  fax: 0180 - 55.61.68

 • 31.10.05 Microsoft Exchange 5.5 'met pensioen'

  Microsoft adviseert bedrijven over te stappen op Exchange Server 2003 nu eind dit jaar Exchange Server 5.5 met pensioen gaat. Vanaf begin 2006 levert Microsoft geen enkele ondersteuning meer voor Exchange Server 5.5. Het pakket werd begin 1998 op de markt gebracht en heeft het einde van zijn cyclus bereikt, aldus Microsoft.

  > Microsoft Exchange site.

 • 02.05.05 Icarus dealer Unit4Agresso / Multivers software

  Vanaf heden kunt u ook bij ons terecht voor het volledige leveringsprogramma van Unit4Agresso software. Denk hierbij aan Multivers in al zijn varianten. Multivers is een complete range met oplossingen voor het MKB. Denk daarbij aan financiele administratie, bijhouden van logistieke processen, urenregistratie, relatiebeheer, rapportage, etc.

  Lees verder of bel voor meer informatie.

 • 07.12.04 Microsoft beëindigd support voor Windows NT4 Server

  Windows NT4 is na ruim acht jaar aan het einde van zijn levenscyclus. Op 31 december 2004 eindigt de Microsoft support voor deze software. Dit betekend onder andere dat voor gevonden beveiligingsproblemen geen updates meer uit worden gebracht. Wellicht een reden om over te stappen naar Windows Server 2003.

 • 01-12-04 Microsoft bezoekt Icarus!

  Microsoft heeft vorige maand ons bedrijf op de proef gesteld met een zogenaamde 'mystery shopper'. Dit om na te gaan of wij u wel gedegen informeren over de (on)mogelijkheden van het MS licentiebeleid.

  We zijn glansrijk door de test gekomen en mochten een pluim van MS Nederland ontvangen! Lees de brief van Microsoft.

 • 20.01.04 Icarus is GFi dealer!

  Vanaf januari kunt u voor de produkten van GFi Software voortaan ook bij Icarus terecht. GFi staat onderanderen bekend om hun fax-software (GFi FAXmaker), anti-spam software/disclaimer (GFi MailEssentials), maar ook netwerksoftware (GFi LANGuard)

 • 07.01.04 Artikel: Printers

  Een korte uitleg over de type printers die gebruikt kunnen worden. Wellicht kan het u helpen bij uw keuze..

 • 05.01.04 Service op lokatie: nieuwe herkenbare wagens

  Sinds vandaag kunt u onze nieuwe zwarte Citroën C3's in Rotterdam e.o. zien rijden op weg naar onze relaties voor het verhelpen van storingen, en installeren en onderhouden van uw automatiseringsoplossingen!

 • 10.11.03 Artikel: Ongewenste e-mail

  Well, there's egg and bacon; egg, sausage and bacon; egg and spam; egg, bacon and spam; egg, bacon, sausage and spam; spam, bacon, sausage and spam; spam, egg, spam...

 • 07.10.03 Artikel: Wat is een virus

  Iedereen heeft het er over, iedereen heeft er last van, maar waar hebben we het eigenlijk over ?

  Lees verder...

 • 27.08.03 Icarus Automatisering bestaat 15 jaar!

  15 jaar geleden begon het allemaal op een studentenkamer, annex magazijn, annex werkplaats, annex helpdesk te Vlaardingen.

  Lees verder...

 • 05.08.03 Uitgelicht: Icarus Workstation

  Kracht en stabiliteit; zijn dat niet de belangrijkste eigenschappen voor een professionele werkplek?

  Lees verder...

 • 02.07.03 Artikel: Draadloos netwerk

  Een korte introduktie over draadloos netwerken. Hoe werkt het? Wat kan wel, wat kan niet? Wat zijn de standaarden?

  Lees verder...

 • 26.06.03 MS Windows 2000 servicepack 4

  Belangrijke update, ook al is het alleen al vanwege alle critial en security updates.

  link: servicepack4

 • 06.06.03 Artikel: Is uw netwerk veilig?

  Uit een recentelijk onderzoek van marktonderzoekbureau IDC valt te lezen dat meer dan 70% van de bedrijven in Azië in één of meerdere keren het slachtoffer geworden is van netwerk-aanvallen. Dit zijn zorgwekkende getallen…

  Een korte uitleg over poorten, firewalls, VPN, etc. wordt gegeven in dit artikel.

  Lees verder...

 • 06.05.03 Artikel: Hoe gaat het met uw backup?

  Iedereen kent wel een aantal voorbeelden waarom het belangrijk is regelmatig backup's te maken zoals brand, diefstal en systeemcrashes.

  Antwoorden op vragen als: hoe vaak, waar bewaar de tapes, levensduur tapes, backup methodes, en meer ...

  Lees verder...

 • 07.04.03 Microsoft Windows 2003 Server lancering

  Eind april is het zover, dan komt Microsoft met de langverwachte opvolger van Windows 2000 Server. Is het iets voor uw bedrijf?

  Lees er alles over ...

 • 02.04.03 Nieuwe Icarus Design PC

  Het oog wil ook wat ...

  De Icarus Design PC is een kastje van 28 cm hoog en 9 cm breed, met alles aan boord wat verwacht mag worden van een moderne PC. Het kastje komt goed tot zijn recht naast een zwart of zilverkleurig TFT scherm op uw bureau, maar doet ook wonderen in uw woonkamer tussen uw audio/video componenten als bijvoorbeeld digitale videorecorder.

  Lees verder ..

 • 06.02.03 Veritas BackupExec 9.0 nieuwe versie

  Deze nieuwe versie maakt het mogelijk centraal meerdere backup-units/servers te beheren, webgebaseerde administratieconsole voor Windows Server 2003 servers. Handige wizards vereenvoudigen de beveiligings- en herstelprocedures, ongeacht het niveau van de gebruiker en de omvang van het netwerk.

  http://www.veritas.com/nl/be9/index.html

 • 01.02.03 Microsoft support levenscyclus

  Wist u dat dit jaar Microsoft stopt met het ondersteunen van Windows 98? Dit betekent dat er geen nieuwe support artikelen, patches en service packs meer uitkomen. Mocht u nog gebruik maken van Windows 98 kan dat voor u gevolgen hebben. Denk aan bijvoorbeeld security updates tegen virussen/trojan horses of ondersteuning van nieuwe hardware. Wij adviseren dan ook om dit jaar te benutten om uw laatste Windows 98 systemen binnen uw netwerk op te waarderen naar bijvoorbeeld Windows XP.

  link: MS Product Lifecycle Dates

 • topback
  © 2000-2010 ICARUS Automatisering bv | Sitemap
  Disclaimer