Automatisering is meer dan alleen maar het plaatsen van een aantal PC's. Continuiteit, betrouwbaarheid en Return of Investment zijn zaken waar het eerder om draait. Icarus kan u bijstaan bij het waarborgen van deze eisen. Hiervoor hebben we een uitgebreid dienstenpakket voor u samengesteld en kunnen we praktisch alle benodige hard- & software aanleveren.

Daarbuiten ontwikkelen we ook onze eigen software. Aktion is een pakket dat met 15 jaar ervaring in het MKB ontwikkelt is om uw bedrijf volledig te ondersteunen bij alle aktiveiten (zie www.aktion.nl)

Voorbeeld Aktion scherm

Professioneel / Flexibel / Pragmatisch / Betrokken

Het optimaal functioneren van uw bedrijfsnetwerk is van essentieel belang. Medewerkers presteren zo optimaal en ergernissen worden voorkomen. Ook dient de continuïteit gewaarborgd te worden; denk daarbij aan bijvoorbeeld virusbescherming, back-up en beveiliging.

Binnen uw onderneming kan het zelf in dienst nemen van een systeem- /netwerkbeheerder niet rendabel zijn, of uw systeembeheerder kan wat extra ondersteuning en/of kennis gebruiken. Hiervoor biedt Icarus Automatisering tal van oplossingen.

Advies & Inventarisatie

De mogelijkheden binnen de IT nemen met de dag toe, oplossingen worden complexer en wensen steeds specifieker. Met Icarus als IT partner bent u verzekerd van een kundig rechterhand.

Aan de hand van uw wensen en rekening houdend met uw bestaande situatie, kunnen we u met onze gedegen kennis in woord en daad bijstaan. Door het gedetailleerd in kaart brengen van uw IT omgeving en daaruit voortvloeiend, het geven van gefundeerde adviezen of een 'second opinion'.

patches

Implementatie & Installatie

Het correct implementeren van een automatiserings-oplossing is geen sinecure. Gedegen vakkennis is noodzakelijk om allerhande zaken te installeren en configureren.

Het opzetten van netwerken, configureren van switches en routers, migreren van gegevens, koppelen van netwerken, installeren van servers, databases, mailsystemen, etc.. zijn slechts een paar zaken die voor ons dagelijkse kost zijn. Doe er uw voordeel mee!

Beheer & Onderhoud

Is uw netwerk wel beschermd tegen de laatste computervirussen? Draaien uw servers nog optimaal? Werkt het backupprogramma nog wel naar behoren? Kunnen er geen onbevoegden via het internet op uw netwerk inbreken? Maar ook het aanmaken van een nieuwe gebruiker en het instellen van zijn/haar rechten...

Dit zijn nog maar een paar aspecten die bij het beheer van een computernetwerk komen kijken.

Voor een steeds groeiend aantal bedrijven in de regio voeren wij het IT beheer uit. De samenwerkingsformule kunt u naar eigen inzicht invullen. Zo kan gekozen worden voor een servicecontract, hebben we specifieke producten voor periodieke controles van uw servers en staan wij ook op afroep voor u klaar.

Troubleshooting & Helpdesk

Door jarenlange ervaring zijn we in staat om snel en adequaat uw IT problemen te verhelpen.

Van elk netwerk dat in beheer is houden we een gedegen administratie bij, dit stelt ons in staat u op professionele wijze van dienst te kunnen zijn. Afhankelijk van de aard van het probleem en uw wensen, kunnen wij u telefonisch terzijde staan, kan het probleem remote of op locatie worden verholpen.

Wilt u eens van gedachte wisselen over de diverse mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact op: stuur een mailtje naar info@icarus.nl of bel 0180 - 556128.

topback
© 2000-2010 ICARUS Automatisering bv | Sitemap
Disclaimer