Ga naar www.icarus.nl

Ga naar www.icarus.nl

Nieuwsbrief februari '05

Icarus Automatisering kan u bijstaan bij de invulling van uw IT vraagstukken. Al ruim 16 jaar zijn we actief binnen uw regio. Zo kunnen we u adviseren, helpen bij het beheren/installeren van uw computernetwerk of verhelpen van storingen. Maar ook leveren wij alle bekende hard- en software (o.a. HP, Microsoft, Cisco, 3Com, Exact, etc..).

 

Toshiba - IJSKOUD de beste!Wacht niet langer, profiteer nu van de allervoordeligste prijzen voor de allerbeste notebooks. Ervaar de kwaliteit, lage beheerskosten, lange lifecycles en optimale draadloze connectiviteit. Tezamen met de 40GB harde schijf, maakt het uw notebook tot een krachtig werkstation. Zaken doen waar u ook bent, met direct toegang tot uw mail en uw bedrijfsgegevens.

Satellite Pro A60
Satellite Pro A60
€919,-

Mobile Intel® Pentium® 4 processor supporting Hyper Threading Technology 532

Tecra A2
Tecra A2
€979,-

Intel® Centrino Mobile Technology, with Intel® Pentium® M processor 725, Intel® PRO/Wireless 2200BG & Intel Chipset 855GME

Tecra S1
Tecra S1
€1259,-

Intel® Centrino Mobile Technology, with Intel® Pentium® M processor 725, Intel® PRO/Wireless 2200BG & Intel Chipset 855GME

Microsoft® Windows® XP Professional - gratis Microsoft® Office OneNoteTM 2003 - 15" TFT scherm - 512 MB DDR RAM - 40 GB harde schijf -CD-RW/DVD-ROM drive

U kunt volledige product specificaties hier vinden.

Veiliger internet - Gebundelde bescherming
Leuke/Interessante links

Het internet lijkt tegenwoordig steeds onveiliger te worden, bedreigingen als virussen, spam, spyware, hackers, etc. liggen op de loer. Eenmaal besmet door een virus zonder afdoende bescherming kan verstrekkende gevolgen voor uw bedrijf hebben.

Voor dit soort bedreigingen zijn diverse software oplossingen. Ter voorkoming van virus infecties is er een virusscanner, om spam te onderscheppen zijn er spamfilters en om uw computer te beschermen tegen ongewilde bezoekers kunt u een firewall installeren. Al deze verschillende "software" beschermingen maken het beheer binnen een netwerk er vaak niet gemakkelijker op.

Maar er zijn ook geïntregreerde hardware oplossingen, waarbij u in één keer al deze problemen oplost!

Watchguard Firebox X: firewall, spamfilter en virusbescherming en webfiltering  in één!!!

Hoe kunt u zich optimaal beschermen? Lees verder ... of kijk eens naar de firewalls van Watchguard.

Selectie uit een aantal leuke en/of interessante links:

Zoek de gegevens van uw auto op bij de RDW
Maak uw eigen Pdf bestanden (freeware)
Online routeplanner
Verslag van 1e commerciële ruimtevlucht (SpaceShipOne)
Wie kan het best autorijden?
Aanmelden om een krantenbericht te kunnen lezen?
zx-spectrum spelletjes/emulator (vroegûh)
oude spelletjes in een nieuw jasje
De internet website hitlijst, wat zijn de trends?
Simpsons spelletje
HP color laserjet cashback actie
Kleur is wel degelijk van invloed op het aantal lezers en op het begrip van een bericht. Was kleur in de zakelijke communicatie eerst een luxe, tegenwoordig wordt het steeds meer een vereiste. Als marktleider op het gebied van kleurenafdrukken helpt HP u bij de overgang naar kleur met betaalbare printers die zich onderscheiden door hun gebruiksgemak en afdruksnelheid.

Gedurende de maand februari maakt HP het nu wel heel aantrekkelijk voor u om een kleurenprinter aan te schaffen. U krijgt tijdelijk bij aankoop van een HP Color LaserJet een aantrekkelijk bedrag teruggestort op uw bankrekening. Dit voordeel kan oplopen tot € 300,– per printer! Ga naar de actievoorwaarden voor een overzicht van de printers en de bijbehorende bedragen en neem contact met ons op voor de toch al scherpe prijzen!

Aanbiedingen februari '05
Skype - Voice over IP

TomTom GO Benelux

€ 629,-

Skype is een gratis en eenvoudig programma waarmee je binnen enkele minuten overal ter wereld gratis kunt bellen. Skype, gemaakt door de ontwikkelaars van KaZaA, gebruikt innovatieve P2P (Peer-to-Peer) technologie om verbinding te maken tussen jou en andere Skype gebruikers. Wanneer je het zat bent om enorme bedragen te betalen voor telefoongesprekken, dan is Skype iets voor jou!

www.skype.comSkype is snel en gemakkelijk te installeren. Je hoeft het alleen maar te downloaden, te registreren en binnen enkele minuten kun je je PC headset insteken en bellen met je vrienden via Skype. Skype gesprekken hebben een uitstekende geluidskwaliteit en zijn door versleuteling van begin tot eind zeer veilig. En het mooiste is: je hoeft je firewall of router niet opnieuw te configureren – het werkt gewoon!

Meer weten? Lees verder ...

NeoFlex LCD armNeo-Flex LCD Arm met bureauklem, zilver (Ook andere Ergotron LCD produkten leverbaar !!)

€ 109,-

Icarus Design PC / Pundit-R
nu ook leverbaar tot 3.4GHz processor

! bel !

HP 2550nHP Color LaserJet 3550n printer
Inclusief Externe HP Jetdirect en3700 printserver

Van € 819,-
Voor € 744,-*

*icm. HP Cashback actie

Watchguard Fireboxx Edge X5
12user, incl. BO VPN

€ 349,-

Wilt u onze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen, stuur ons dan een afmeldmail.

Wilt u onze nieuwsbrief op een ander emailadres ontvangen, stuur ons dan een aanmeldmail.

Kijk op onze website www.icarus.nl of neem vrijblijvend contact op: info@icarus.nl / Tel: 010 2469246 Fax: 010 2469251
Icarus Automatisering BV, Rembrandtlaan 41a, 3117 VD Schiedam.
Prijzen in deze nieuwsbrief zijn netto en exclusief BTW. Aanbiedingen geldig t/m 28-02-05. Op alle transacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.